Otcovia a dcéry (USA-Taliansko 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
otcoviaadceryFathers and Daughters / Padri e figlie
116 minút.
Scenár: Brad Desch. Réžia: Gabriele Muccino. Kamera: Shane Hurlbut. Strih: Alex Rodríguez. Hudba: Paolo Buonvino. Účinkujú: Aaron Paul, Amanda Seyfried, Russell Crowe, Diane Kruger, Ryan Eggold, Jane Fonda, Michelle Veintimilla, Quvenzhané Wallis, Octavia Spencer, Bruce Greenwood, Janet McTeer a ďalší.
Slovenská premiéra 12. novembra 2015
Známy spisovateľ Jack Davis (Russell Crowe) sa po smrti manželky musí starať o päťročnú dcérku Katie (Kylie Rogers). Nie je to ľahké pre jedného ani pre druhého. Najmä preto, že nositeľa Pulitzerovej ceny Jacka trápia komplexy, depresiei, pocitmi márnosti aj duševná choroba. O dvadsať rokov neskôr dospelá Katie (Amanda Seyfried) žije s priateľom Cameronom (Aaron Paul) na newyorskom Manhattane a musí bojovať s podobnými problémami, ako kedysi jej slávny otec. Drámu Otcovia a deti podľa debutového scenára Brada Descha režíroval taliansky filmár Gabriele Muccino, tvorca amerického filmu Šťastie na dosah (2006).
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.