Čakáreň (Slovensko 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
Cakaren Press72 minút.
Námet, scenár a réžia: Pavol Korec. Kamera: Ján Meliš. Strih: Peter Kordač. Hudba: Ľubica Malachovská Čekovská. Účinkujú:  Zuzana Smékalová, Monika Neksová, Barbara Slamková, Zuzana Kmeťová, Timea Husveth, Regina Husveth, Sára Miklášová, Theodor Durmik, Miška Melišová a ďalší.
Slovenská premiéra 29. októbra 2015
Slovenský filmár Pavol Korec sa venuje televízii, hraným i dokumentárnym projektom, často na rozhraní hraného filmu a dokumentu (Keep Smiling, Exponáty alebo Príbehy z kaštieľa). Sedem filmových zastavení predstavujú portréty siedmich žien. Mladej buričky, aktívnej umelkyne, závislej hráčky, vytrvalej tanečníčky, odovzdanej matky, alternatívnej veriacej a osamelej stareny. Ich životy sa pretínajú v čakárni na bratislavskej hlavnej železničnej stanici, kde sa ôsme zastavenie stane nečakanou oslavou radosti z pohybu. „Čakáreň sa obracia chrbtom k žánrovým a druhovým rozdeleniam. Nad to stavia vzťah k postavám, túžbu priblížiť sa a dotknúť ich ozajstnosti.“
Foto: ASFK - dokument

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.