Uuups! Archa je fuč... (Belgicko–Nemecko-Írsko-Luxembursko 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
Uuups 005Ooops! Noah is Gone… / Ooops! Die Arche ist weg… / Two By Two
87 minút.
Scenár: Richie Conroy, Toby Genkel, Mark Hodkinson, Marteinn Thorisson. Réžia: Toby Genkel, Sean McCormack. Výtvarník: Florian Westermann. Strih: Reza Memari. Hudba: Stephen McKeon. V slovenskom znení účinkujú: Boris Alkalaghi, Jana Lieskovská, Martin Kaprálik, Matúš Krátky, Marián Labuda, Peter Kovárik, František Kovár, Ivan Romančík a ďalší.
Slovenská premiéra 27. augusta 2015
Tvorcovia európskych animovaných filmov a seriálov Niko, Škaredé káčatko a ja, Dieter - Der Film spojili sily v projekte s obrazom v 3D o zvieratkách Raťafákoch a Grumpíkoch, ktoré sa počas potopy sveta nedostali na Noemovu archu. Raťafák Dejv je slobodný otec synčeka Finíka a Grumpka Liska je slobodná matka dcéry Ley. No a práve mláďatá Lea s Finíkom pri vyplávaní archy chýbajú na jej palube. Keď ide o život, generačné, medzidruhové i akékoľvek ďalšie rozdiely a roztržky musia bokom. Film, ktorý sa na cestu svetovými kinami vydal v apríli v Taliansku, sa k ďalším slovenským premiéram posledného prázdninového týždňa radí právom: nadšenie recenzentov ani divákov nevyvolal na starom kontinente ani v Amerike.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.