Mission: Impossible – Národ grázlov (USA 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
Mision_resizeMission Impossible – Rogue Nation
131 minút.
Scenár a réžia: Christopher McQuarrie. Kamera: Robert Elswit. Strih: Eddie Hamilton. Hudba: Joe Kraemer. Účinkujú: Tom Cruise, Jeremy Renner, Ving Rhames, Simon Pegg, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Sean Harris, America Olivo, Simon McBurney, Jing Chu Zhang, Hermione Corfield a ďalší.
Slovenská premiéra 30. júla 2015
Viac než dve miliardy dolárov priniesli do pokladní svetových kín predchádzajúce štyri filmové dobrodružstvá zvláštneho agenta Ethana Hunta (Tom Crusie) tajnej služby americkej vlády IMF (Impossible Mission Force). A tak sa Hunt namiesto zaslúženého odpočinku pre obveselenie ct. publika púšťa do novej akcie – boja proti ešte tajnejšej organizácii zradných agentov. Syndikát je taký tajný, že vlastne nikto ani nevie, či skutočne existuje, a tak Hunt bojuje v ilegalite a na vlastnú päsť, obklopený len starými overenými spolupracovníkmi, čo však neznamená, že zradca nemôže byť aj medzi nimi. Po Bradovi Birdovi sa réžie ujal Christopher McQuarrie, tvorca snímok Valkýra, Turista, Jack Reacher: Posledný výstrel a Na hrane zajtrajška.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.