Špión (USA 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

spy 2015 resizeŠpión (USA 2015)
Spy
120 minút.
Scenár a réžia: Paul Feig. Kamera: Robert D. Yeoman. Strih: Mellissa Bretherton, Brent White. Hudba: Theodore Shapiro. Účinkujú: Jason Statham, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Morena Baccarin, Jude Law, Allison Janney, Bobby Cannavale, Peter Serafinowicz, Nia Long, 50 Cent, Miranda Hart, Nargis Fakhri, Iván Kamarás, Vierka Serďučka, Richard Brake a ďalší.
Slovenská premiéra 4. juna 2015
Herec, scenárista a režisér Paul Feig, autor obávaných komédií Sám doma: Stratení na letisku a Dámska jazda, prináša svojim verným ďalšiu dávku zábavy v podobe akčnej veselohry s naskutku neodolateľným sloganom „Špión bez gulí a s povolením zabíjať“. S rozpočtom 65 miliónov dolárov a účasťou populárnych hercov, ale aj ukrajinského transvestitu, známeho ako Vierka Serďučka a rappera 50 Centa, vznikla prevažne v Budapešti (nahradila filmový Paríž i Rím) ženská parafráza paródie Jamesa Bonda s ambíciou prerásť do seriálu. Obézna a škaredá analytička CIA Susan Cooper (Melissa McCarthy – Dámska jazda) pracuje v kancelárii pre agenta v teréne Bradleyho Finea (Jude Law). No keď hrozí, že dcéra zosnulého obchodníka so zbraňami Raina Boyanov (Rose Byrne – Dámska jazda) predá teroristom jadrovú bombu, záchrana sveta leží práve na bedrách Susan. A že sú to riadne mohutné bedrá!
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.