Poltergeist (USA 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
poltergeist
Poltergeist
92 minút.
Scenár: David Lindsay-Abaire. Réžia: Gil Kenan. Kamera: Javier Aguirresarobe. Strih: Jeff Betancourt, Bob Murawski. Hudba: Marc Streitenfeld. Účinkujú: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris, Nicholas Braun, Jane Adams, Saxon Sharbino, Kyle Catlett, Kennedi Clements a ďalší.
Slovenská premiéra 21. mája 2015
V roku 1982 mal premiéru horor režiséra Tobe Hoopera Poltergeist podľa scenára, ktorý napísal Steven Spielberg. Nominovali ho na tri Oscary. Pokračovania z rokov 1986 a 1988 už len ťažili z jeho slávy, ale veľa k nej nepridali. Producent Sam Raimi sa rozhodol vyťažiť ešte trošku a s nezverejnenými nákladmi zveril Gilovi Kenanovi (V tom dome straší, Mesto Emberréžiu 3D remaku, alebo skôr rebootu slávnej klasiky. Nakrúcalo sa v Kanade. V príbehu o rizikách bývania na starých indiánskych pohrebiskách a o dievčatku, ktoré unesú zlí duchovia, hrajú rodinku Bowenovcov Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt a osemročná Kennedi Clements. Nie je to úplne rovnaké, ako keby nechali nanovo premaľovať Sixtínsku kaplnku… ale nemá to k tomu ďaleko.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.