Život je život (Česká republika 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

ZIVOT JE ZIVOT 14

Život je život
95 minút.
Scenár: Martin Horský. Réžia: Milan Cieslar. Kamera: distributér nezverejnil, pravdepodobne Václav Tlapák. Strih: distributér nezverejnil. Hudba: distributér nezverejnil, pravdepodobne Alexius Tschallener. Účinkujú: Ondřej Vetchý, Kristína Peláková, Simona Stašová, Bára Poláková, Tereza Voříšková, Sára Sandeva, Petr Vančura, Marek Taclík, Miroslav Táborský, Jaroslava Pokorná, Rostislav Novák a ďalší.
Slovenská premiéra 21. mája 2015
Ešte sa hádam nestalo, že by do kín šiel film bez toho, aby sme vedeli, kto ho vlastne nakrútil. Lenže o čo viac distributér zdôrazňuje, že opus režiséra Milana Cieslara Život je život je pokračovaním jeho snímky Láska je láska z roku 2012, o to menej faktov, údajov a mien tvorcov zverejňuje. Zato sa dozvieme, že „Ondřej Vetchý a Simona Stašová ako manželský pár riešia milostné a životné eskapády svojich 3 dcér, ale predovšetkým svoje vlastné. Život sľubuje viac humoru, fantázie a bláznivých situácií. Tak ako to už v živote býva…“ Titulnú pieseň naspievala a v českej komédii nevyhnutnú rolu povoľnej sexi Slovenky stvárnila Kristína Peláková. No povedzte, kto by odolal?
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.