Pieseň k filmu Sedem zhavranelých bratov naspieva Gombitová

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Gombitová resizeMarika Gombitová naspieva titulnú pieseň k rozprávke Sedem zhavranelých bratov. Text piesne napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Vašo Patejdl.

Včera večer  si mohli jej fanúšikovia prečítať na jej oficiálnej fan page na Facebooku definitívne vyjadrenie: „Milí fanúšikovia, budúci týždeň nahrávam ústrednú pesničku k slovensko-českej rozprávke Sedem zhavranelých bratov. Hudbu zložil Vašo Patejdl, text napísal Kamil Peteraj. Režisérkou je Alice Nellis. Veľmi sa na túto prácu teším, držte mi palce.“
Vaša Marika

 

28. mája príde do našich kín nová slovensko – česká rozprávka na motívy Pavla Dobšinského, v koprodukcii s RTVS. Minulý víkend prebehlo nahrávanie filmovej hudby Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu pod dirigentskou taktovkou Antona Popoviča a za účasti skladateľa hudby Vaša Patejdla. Sedem zhavranelých bratov v réžii Alice Nellis ponúka veľké mená nielen v rámci tvorcov, ale aj hercov. Diváci budú mať možnosť vidieť v hlavných úlohách Marthu Issovú, Janu Oľhovú, Mariána Geišberga, Sabinu Remundovú, ale aj Mira Nogu, či Csongora Kassaia.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.