Tri srdcia (Francúzsko-Nemecko-Belgicko 2014)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

tri srdcia 001 resizeTri srdcia (Francúzsko-Nemecko-Belgicko 2014)
3 coeurs
106 minút.
Scenár: Julien Boivent, Benoît Jacquot. Réžia: Benoît Jacquot. Kamera: Julien Hirsch. Strih: Julia Gregory. Hudba: Bruno Coulais. Účinkujú: Charlotte Gainsbourg, Chiara Mastroianni, Benoît Poelvoorde, Catherine Deneuve, Cédric Vieira, Thomas Doret, Patrick Mille, André Marcon, Francis Leplay, Xavier Briere a ďalší.
Slovenská premiéra 12. marca 2015
Tak, ako sa tohto roku v Berlíne neušla žiadna cena filmu francúzskeho režiséra Benoîta Jacquota Denník komornej, vlani porota benátskeho festivalu ignorovala Jacquotovu melodrámu Tri srdcia. Charlotte Gainsbourg a Chiara Mastroianni v nej hrajú sestry, do ktorých (nevediac, že ide o sestry) sa zaľúbi parížsky daňový úradník Marc Beaulieu (Benoît Poelvoorde). Až keď sa ožení s jednou z nich, zistí, že v skutočnosti ľúbi druhú. Matku rodiny stvárnila Catherine Deneuve. Kým časť divákov vo filme vidí plytkú schematickú romantiku s papierovými postavami a frázovitými dialógmi, druhí ho z tých istých príčin chápu ako skvelú paródiu plnú čierneho humoru.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.