Snehová kráľovná (Rusko 2012)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

snehova kralovna resizeSnehová kráľovná (Rusko 2012)
Snow Queen
80 minút.
Scenár: Vladlen Barbe, Vadim Svešnikov. Réžia: Vladlen Barbe, Maxim Svešnikov. Kamera: Alexej Cicilin. Výtvarníci: Alexej Zamyslov, Alexej Ljamkin. Hudba: Mark Willott. V slovenskom znení účinkujú: Táňa Pauhofová, Szidi Tobias, Peter Marcin, Marek Suchtira, Zuzana Kronerová, Juraj Predmerský, Matej Landl, Eva Matejková a ďalší.
Slovenská premiéra  2014
V roku 2012 mal premiéru prvý ruský celovečerný digitálne animovaný film v 3D. K nám sa dostáva s dvojročným odstupom. Vznikol v produkcii známeho režiséra Timura Bekmambetova, za tri roky, s rozpočtom 7 miliónov dolárov. Nakrútili ho v ruských štúdiách Wizart Animation vo Voroneži, avšak v medzinárodnej rusko-európsko-americkej spolupráci. Ako námet poslúžila rovnomenná klasická rozprávka H. Ch. Andersena, upravená tak, aby bola atraktívna pre súčasné deti. Dvanásteho decembra tohto roku malo vo Veľkej Británii medzinárodnú premiéru pokračovanie Snehová kráľovná 2, ktoré začne púť ruskými kinami 1. januára 2015... a o niekoľko rokov možno dorazí až k nám.
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.