Eva Krížiková na Filmovom chodníku slávy

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Kulturne  leto  logo resizeKultúrne leto a Hradné slávnosti Bratislava a Medzinárodný filmový festival Bratislava už piaty rok spoločne organizujú slávnostné odhalenie pamätnej dlaždice na Filmovom chodníku slávy pred Mestským divadlom P. O. Hviezdoslava. K hereckým osobnostiam Ladislavovi Chudíkovi, Márii Kráľovičovej, Jozefovi Adamovičovi a ŠtefanoviKvietikovi, ktorých pamätné dlaždice zdobia Filmový chodník slávy pribudne meno významnej herečky, osobnosti slovenskej filmovej a divadelnej scény - Evy Krížikovej.  

Eva Krížiková resizeTúto tradíciu, ktorou vzdávame  úctu významným slovenským filmovým a divadelným umelcom, tvorcom a profesionálom, spoločne založili Medzinárodný filmový festival Bratislava, Hlavné mesto SR Bratislava a Bratislavské kultúrne a informačné stredisko v roku 2009. Slávnostné odhalenie pamätnej dlaždice sa uskutoční vo štvrtok 12.júna o 17:00 hod pred Mestským divadlom P. O. Hviezdoslava v Bratislave počas ceremoniálu za osobnej účasti ocenenej laureátky, zástupcov festivalu, mesta a BKIS. Pamätná dlaždica  Filmového chodníka slávy ponesie meno laureáta, rukou písaný podpis a dátum ocenenia. Podujatie je súčastou 39. ročníka multižánrového mestského letného festivalu Kultúrne leto a Hradné slávnosti Bratislava 2014.
                                                    

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.