Angelika (Francúzsko/Belgicko/ČR/Rakúsko 2013)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Angelika-plagatAngélique
113 minút
Scenár: Nadia Golonová, Philippe Blasband, Ariel Zeitoun. Réžia: Ariel Zeitoun. Kamera: Peter Zeitlinger. Strih: Philippe Bourgueil. Hudba: Nathaniel Mechaly. Hrajú: Nora Arnezederová, Gérard Lanvin, Tomer Sisley, David Kross, Simon Abkarian, Matthieu Boujenah, Miguel Herz-Kestranek, Julian Weigend, Rainer Frieb, Mathieu Kassovitz a ďalší.
Premiéra: 27. február 2014
Nové spracovanie nesmrteľného príbehu lásky, ktorý očaril milióny divákov po celom svete. Markíza Angelika Sancé de Montelup (Nora Arnezederová) je nielen mladá a očaurujúca, ale aj neústupná a svojhlavá. Proti svojej vôli ju vydajú za bohatého muža, ktorý je omnoho starší ako ona. Gróf Joffrey de Peyrac (Gérard Lanvin) je zjazvený a má povesť mocného čarodejníka a temného kacíra. Napriek prvotnému odporu Angelika poznáva Peyracovu skutočnú tvár vzdelaného a nežného človeka a zaľúbi sa. Peyracovo nesmierne bohatstvo, prepych a zvodná krása jeho manželky Angeliky vyvolá žiarlivosť a závisť kráľa Francúzska, Ľudovíta XIV. (David Kross).Na jeho rozkaz musí byť Peyrac odstránený. Okolo šťastného páru sa nemilosrdne sťahujú slučky intríg a falošných obvinení z kráľovského dvora a cirkvi, ktoré majú za cieľ jediné – Peyracovu smrť …
FOTO: MAGIC BOX

 

 

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.