Expedičná kamera 2014 prináša najlepšie filmy

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Expedičná kamera logo resizeSnímky obľúbeného filmového festivalu Expedičná kamera premietnu kiná CINEMAX v marci. V Banskej Bystrici, Košiciach, Trnave a Žiline sa fanúšikovia tohto festivalu plného tých najúspešnejších cestovateľských a outdoorových filmov uplynulej sezóny môžu tešiť už 11. marca a v Nitre, Prešove a Skalici 25. marca.

 

Aj tento raz je pre divákov pripravená poriadna dávka dobrodružstva, objavovania adrenalínu a napätia. Tento rok po prvý krát aj v 3D! Tešiť sa môžete na peší prechod jednej z najdrsnejších púští sveta, výpravu za Pygmejmi v Kongu, sólolezenie v Yosemitskom národnom parku, pri ktorom sa vám zastaví dych, prvý B.A.S.E jump vo Vysokých Tatrách, prvé prechody nádhernými kaňonmi v Kanade a ako perličku jazdenie na jednokolke v jaskyniach.

 

V kinách CINEMAX diváci uvidia aj 3D film Domino: Hra v podkroví strateného sveta. Opisuje prieskumné výpravy do záhadných stolových hôr v pralesoch Venezuely, na ktorých sa podieľajú aj Česi a ktoré v minulých rokoch priniesli množstvo objavov prínosných pre rôzne vedné odbory.

Viac: http://cine-max.sk/525/akcie/expedicna-kamera-2014---festival

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.