Zimný príbeh (USA 2014)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Zimny-pribeh-posterWinter´s Tale
118 minút
Scenár a réžia: Akiva Goldsman. Kamera: Caleb Deschanel. Strih: Tim Squyres, Wayne Wahrman. Hudba: Rupert Gregson-Williams, Hans Zimmer. Hrajú: Russell Crowe, Colin Farrell, Jessica Brown Findlayová, Will Smith, William Hurt, Matt Bomer, Jennifer Connellyová, Kevin Durand, Kevin Corrigan, Lucy Griffithsová, Graham Greene, Eva Marie Saintová, Caitlin Dulanyová a ďalší.
Premiéra: 13. február 2014
Romantická fantasy dráma podľa románu Marka Helprina rozpráva príbeh plný zázrakov, nenaplnených osudov a večnej láske. Dej sa odohráva v mystickom zimnom New Yorku, ktorý otvára dvere predstavivosti. Jedného večera sa zlodej Peter Lake (Colin Firth) vkradne do domu v Upper West Side. Nie je tam však sám. Beverly Pennová (Jessica Brown Findlayová), dcéra bohatého domáceho, ho vyruší pri „práci“. Preskočí iskra a medzi Petrom a Beverly vzplanie láska. Beverly je však chorá a umiera. Peter sa nevzdáva svojej lásky a v momente, keď zistí, že má dar reinkarnácie, vyberie sa na cestu, aby ju zachránil.
FOTO: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.