Nymfomanka II. (Dánsko/Belgicko/Francúzsko/SRN/Veľká Británia 2013)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Nymfomanka-II-posterNymphomaniac: Volume II
120 minút
Scenár a réžia: Lars von Trier. Kamera: Manuel Alberto Claro. Strih: Molly Marlene Stensgaardová. Hrajú: Charlotte Gainsbourgová, Stellan Skarsgård, Stacy Martinová, Willem Dafoe, Mia Gothová, Michael Pas, Jean-Marc Barr, Jamie Bell, Ananya Bergová, Shia LaBeouf, Uma Thurmanová, Connie Nielsenová, Peter Gilbert Cotton a ďalší.
Premiéra: 6. február 2014
II. časť najočakávanejšej novinky v našich kinách prináša poetický i odvážny príbeh ženy, sledujúc ju od detstva až do stredného veku. Film už dlho pred ohlásenou svetovou premiérou vzbudil zvedavosť, ale aj kontroverzie pre svoj avizovaný otvorený prístup k sexualite. Nymfomanka obsahuje množstvo sexuálne explicitných scén a záberov, ktoré sú síce pre kinodistribúciu nezvyčajne otvorené, ale rozhodne nie samoúčelné. Ide o komplexné dielo, ktoré životný príbeh Joe (Charlotte Gainsbourgová) i ľudskú sexualitu ako takú vyobrazuje z mnohých strán. V snímke sa objavia aj ďalšie herecké osobnosti ako Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Willem Dafoe, Jamie Bell či Uma Thurmanová.
FOTO: ASFK

 

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.