Foajé najmemšie kino v Bratislave

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Na Štefánikovej ulici 16 vznikol nový priestor pre kultúru. Sídlia v ňom 4 živly (filmový seminár v Banskej Štiavnici), Fest Anča (Medzinárodný festival animovaných filmov), Filmtopia (distribučná spolučnosť), KINEČKO (filmový časopis) a Kreatívne ráno, pritom stále zostáva priestor aj pre ďalších záujemcou z oblasti kultúry. Foajé (30 miestne kino), to však nie sú iba naše kancelárie, ale aj váš priestor na oddych, rozhovor alebo prácu. Budeme pravidelne prinášať kultúru pre všetky zmysly: premietania, hodovacie večery, diskusie, prednášky, workshopy, výstavy a čo nám len napadne... a máme aj veľkú záhradu!

Od mája premieta vo Foajé najmenšie kinečko v Bratislave, v ktorom sa stretneme pri filmovom zážitku zakaždým tak trochu netradične. Príďte si to vyskúšať!


Program

6.6.o 19:00Fest Anča premieta profil Ové Pictures
Michaela Čopíková a Veronika Obertová patria v súčasnosti medzi najúspešnejších slovenských tvorcov animovaného filmu. V rámci ich profilu si budete môcť pozrieť výber z
videoklipov ale aj ich krátke filmy.

13.6.o 19:00 KINEČKO prekvapí
Ak budeťe sledovať indície na sociálnych sieťach Kinečka a Foajé a uhádnete ako prví, čo bude Kinečko premietať, vyhráte vstupné pre dvoch.

20.6.o 19:00 - Pacientárium premieta Posledného Skauta

Čo je pre kinematografiu Občan Kane, to je pre žáner "buddy movies" Posledný Skaut. Bruce Willis je tu ešte v plnej forme a Shane Black nenapísal lepší scenár.  Členovia klubu áčkových thrillerov majú účasť ako zápočet.

27.6. o 19:00 Banícky chlebíček

Už dva dni po premiére na Art Film Feste prináša do Foajé distribučná spoločnosť Filmtopia nový slovenský dokument Romana Fábiana. Po premietaní budeme diskutovať s tvorcami pri banníckom občerstvení.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.