Nový Tv Spot festivalu Barbakan 2012

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Barbakan logo resizeFestival Barbakan predstavuje tohtoročný TV spot. So sloganom "More zážitkov" vás presvedčí, že na Barbakane ešte leto ani zábava zďaleka nekončí. Spot režíroval mladý slovenský režisér Marek Janičík, autor úspešných filmov Sizyfos, Drážky Humoru a najnovšieho počinu Kino svet.

Zároveň so spotom sa na webovej stránke festivalu www.barbakanfest.sk spúšťa internetový predpredaj vstupeniek. Jednodňová vstupenka na všetky filmové premietania v daný deň sa predáva za 4,80 €. Na všetky koncerty si môžete zakúpiť celofestivalovú permanentku v hodnote 15 €  alebo na jednu hudobnú scénu v jeden večer za  5 € a 6 €. Všetky barbakan resizeinformácie o predpredaji nájdete na http://barbakanfest.interticket.sk/. Študenti a dôchodcovia majú ešte stále možnosť sa akreditovať a zúčastniť sa celej filmovej časti festivalu za symbolický poplatok. Akreditácie končia v piatok 28. 09. o polnoci.

 

Festival hudby, filmu a výtvarného umenia, na ktorom vás čaká More zážitkov, sa v Banskej Bystrici začne už 10. 10. 2012.

 

TVSPOT tu: http://www.youtube.com/watch?v=XoD61R8cJiY&;feature=player_embedded

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.