Project X (USA 2012)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
Project Xproject x poster lg01
88 minút
Scenár: Matt Drake, Michael Bacall. Réžia: Nima Nourizadeh. Kamera: Ken Seng. Strih: Jeff Groth. Hudba: . Účinkujú: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Brady Hender, Nick Nervies, Alexis Knapp a ďalší.
Premiéra 19. apríla 2012
Tvorca komédie Vo štvorici po opici Todd Phillips je producentom komédie debutujúceho britsko-iránskeho režiséra Nimu Nourizadeha. Scenár napísal herec Michael Bacall, autor predlohy pre kultový film Scott Pilgrim proti celému svetu, inšpirovaný skutočnou udalosťou z Austrálie. Stredoškoláci Thomas (Thomas Mann), Costa (Oliver Cooper) a J.B. (Jonathan Daniel Brown) sa rozhodnú usporiadať narodeninovú párty, na ktorú sa tak skoro nezabudne, rozošlú do sveta pozvánky, lenže veci sa im tragicky vymknú z rúk. Snímka s rozpočtom 12 miliónov dolárov za šesť týždňov priniesla do pokladníc svetových kín 78,5 milióna. V jednej z vedľajších úloh sa mihne aj syn slávneho otca Chet Hanks.
   
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.