Lorax (USA 2012)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
Lorax plakat A1Dr. Seuss' The Lorax
94 minút
Námet: Dr. Seuss. Scenár: Ken Daurio, Cinco Paul. Réžia: Chris Renaud, Kyle Balda. Výtvarník: Eric Guillon. Strih: Claire Dodgson, Steven Liu, Ken Schretzmann. Hudba: John Powell. Účinkujú: Zac Efron, Danny DeVito, Taylor Swift, Ed Helms, Betty White, Willow Smith, Rob Riggle a ďalší. V českom znení: Tomáš Juřička, Otakar Brousek, Miriam Kantorková, Dominika Hašková, Michal Holán a ďalší.
Premiéra 15. marca 2012
Výtvarník, karikaturista, spisovateľ a básnik Theodor Geisel, známy pod pseudonymom Dr. Seuss (1904–1991) patrí v USA k dodnes obľúbeným autorom kníh pre deti. Vznikli podľa nich aj úspešné rodinné filmy Grinch a Horton. Tvorcovia Hortona a snímky Ja, zloduch sa inšpirovali Seussovou knižkou z roku 1971 o malom huňatom ochrancovi stromov. Hoci ani tradične loajálni americkí recenzenti nesršia nadšením, digitálne animovaný 3D film s rozpočtom 70 miliónov dolárov v kinách USA prevalcoval aj dospelácky sci-fi thriller John Carter!

Foto: Tatrafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.