Hugo a jeho veľký objav (USA 2011)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
Hugo-plakat-A1Hugo
126 minút
Námet: Brian Selznick. Scenár: John Logan. Réžia: Martin Scorsese. Kamera: Robert Richardson. Strih: Thelma Schoonmaker. Hudba: Howard Shore. Účinkujú: Asa Butterfield, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Chloë Grace Moretz, Helen McCrory, Jude Law, Christopher Lee, Frances de la Tour, Richard Griffiths, Ray Winstone, Emily Mortimer, Michael Stuhlbarg, Michael Pitt a ďalší.
Premiéra 2. februára 2012
Rodinná mysteriózna dráma majstra Martina Scorseseho vznikla s rozpočtom 170 miliónov dolárov. Zlatým glóbusom za réžiu ocenená snímka je nominovaná na deväť britských cien BAFTA a na Oscara v jedenástich kategóriách – aj ako najlepší film, za réžiu i scenár. James Cameron povedal, že trojdimenzinálny obraz je tu využitý lepšie ako v jeho Avatarovi. Fantastický príbeh malej siroty, v ktorom účinkujú veľké hviezdy, je Scorseseho vyznaním lásky ku kinematografii, slávnym filmovým dielam a veľkým filmárom.
Foto: Tatrafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.