Hráč (Litva-Lotyšsko 2013)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

hrac losejas-2 resizeHráč (Litva-Lotyšsko 2013)
Lošéjas/Gambler, The
109 minút.
Scenár: Ignas Jonynas, Kristupas Sabolius. Réžia: Ignas Jonynas. Kamera: Janis Eglitis. Strih: Stasys Zak. Hudba: Paulius Kilbauskas , Domas Strupinskas. Účinkujú: Jonas Vaitkus, Vytautas Kaniusonis, Oona Mekas, Rimas Blockis, Giedre Giedraityte, Lukas Kersys, Romuald Lavrynovic, Simas Lindesis a ďalší.
Slovenská premiéra 11. septembra 2014
Vincentas je najlepší lekár záchrannej služby, ale zároveň chorobný hazardný hráč. Rýchlo zarobené peniaze ešte rýchlejšie míňa a dostáva sa do rôznych problémov. Rozbehne teda hru, v rámci ktorej záchranári uzatvárajú stávky o to, ktorý z pacientov zomrie. Čím ťažšie zranenia, tým vyššia šanca na výhru. Hra začne naberať širšie rozmery a Vincentas stále viac bohatne. Kde sa to len môže skončiť? V Pobaltí vysoko cenený celovečerný hraný debut litevského režiséra Ignasa Jonynasa je realistickým obrazom záchrannej zdravotnej služby, ktorá denne bojuje o záchranu ľudských životov, ale aj zaujímavou pochmúrnou drámou so silnou hudbou.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.