Dokument o lesbickom páre už zajtra

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Film o láske dvoch žien Edie a Thea: Príliš dlhé zásnuby (réžia Susan Muska, Greta Olafsdottir) si môžu diváci pozrieť už v stredu (1.6.2011) o 19.30 v Open Gallery na Baštovej 5 v Bratislave. „Tento dokument mal minulý rok na Filmovom festivale inakosti naozaj výborný ohlas a tak sme radi, že sa nám ho podarilo priniesť slovenským divákom ešte raz,“ komentovala riaditeľka festivalu Zita Hosszúová.

Premietanie je súčasťou akcie, ktorú organizuje Nadácia otvorenej spoločnosti a Veľvyslanectvo USA na Slovensku. Podujatie sa začína už o 17.00 a ide o súčasť pravidelnej série diskusií Face 2 Face. Tento raz sa bude hovoriť o tom, ako sa žije teplej menšine na Slovensku. Do debaty sa zapojí líder Inakosti Július Kolenič, poslanec za SaS Martin Poliačik a Katharine Beamer z Veľvyslanectva USA na Slovensku. Svoj postoj bude prezentovať aj výkonný riaditeľ Dúhového PRIDE Peter Weisenbacher a LGBT aktivistka z Veľkej Británie Clare B Dimyon. Tlmočenie bude zabezpečené, vstup na podujatie je zadarmo.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.