Šestnástne ocenenie pre Carstensz

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Carstensz_-_Siedma_hora_resizeFilm slovenského cestovateľa a dokumentaristu Pavla Barabáša – Carstensz – Siedma hora, získal Osaobitnú cenu poroty v súťažnej sekcii Vysočiny sveta, na 5. medzinárodnom festivale horských dokumentov a hraných filmov Orobie, v talianskom Bergame. Hlavná cena festivalu poputuje tento rok do Rakúska. Porota, ktorej predsedal novinár Piero Carlesi, ocenila dokument rakúskeho režiséra Geralda Salminu – Mount Saint Elias.

Festival sa konal v termíne od 5. do 12. februára 2011 a jeho hlavnou myšlienkou bolo upriamiť pozornosť na hory, horolezectvo, prírodu a životné prostredie v medzinárodnom kontexte. Na festivale premietnutý Barabášov film Carstensz – Siedma hora získal už šestnáste medzinárodné ocenenie. Dokument zachytáva príbeh o expedícií na najťažšie dostupnú horu sveta – legendárnu Carstenszovu pyramídu.

Viac informácií o festivale :
http://www.ecodibergamo.it/stories/Cultura%20e%20Spettacoli/185455_orobie_film_festival_gi_il_sipario_ecco_tutti_i_vincitori_del_concorso/

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.