Simply Red v pohodlí vášho kina

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Symply_Red_2_resizeUž dvakrát mali fanúšikovia na celom svete možnosť rozlúčiť sa s britským pop-soulovým projektom Simply Red. Najprv to bolo v roku 2009 pri príležitosti 25. výročia ich vzniku a druhýkrát tento rok počas definitívne poslednej Farewell The Final Tour. Zlatým klincom však bude práve koncert z vypredanej londýnskej O2 Arény, na ktorý sú pozvaní aj všetci slovenskí fanúšikovia. Dolby Surroun 5.1 zvuk a HD rozlíšenie sú garanciou maximálne živej, elektrizujúcej atmosféry v pohodlí kina, akú slovenskí diváci pravdepodobne ešte nezažili.

Ak milujete britskú hudobnú legendu Simply Red, určite by ste si nemali nechať ujsť ich poslednú, rozlúčkovú show, ktorá sa bude prenášať naživo z londýnskej O2 Areny v nedeľu 19. decembra 2010 o 21.45 SEČ v HD rozlíšení a s dokonalým priestorovým zvukom. Nemali by ste chýbať pri tom, keď Mick Hucknall spolu so svojou skupinou naposledy zahrajú na koncertnom pódiu hity ako If You Don’t Know Me By Now, Stars, Money’s Too Tight (To Mention), A New Flame, Something Got Me Started alebo Holding Back The Years.
Takáto show sa už nikdy nebude opakovať. Priamy prenos koncertu bude trvať minimálne 100 minút.

„Posledný koncert po úžasných dvadsiatich piatich rokoch. Bolo to nádherné dobrodružstvo! Na svoje posledné vystúpenie chceme pozvať fanúšikov zo všetkých kútov sveta, každého, koho sme svojou hudbou za tie roky oslovili. Bude to nezabudnuteľný večer pre nás, pre všetkých tých, ktorí prídu na koncert aj pre tých, ktorí nás budú sledovať na plátnach kín po celom svete.“ Mick Hucknall

Výnimočný, nadčasový pop, soulové hity a nádherné balady kapely Simply Red celé roky dokázali povznášať, rozcítiť, osloviť a prinútiť k zamysleniu ľudí všetkých generácií. Tento rok sa však kapela definitívne rozhodla rozlúčiť sa so svojimi fanúšikmi a vydala sa na svoje posledné svetové turné, ktoré vyvrcholí v londýnskej O2 Aréne. Týmto koncertom sa končí éra Simply Red a začína sa nová kapitola v hudobnom živote speváka Micka Hucknalla, ktorý sa rozhodol vydať sa na sólovú dráhu.

Na Slovensku budete môcť Simply Red vidieť a zažiť vo všetkých kinách siete multikín CINEMAX.
Vstupenky sú v predaji priamo v pokladni vybraných kín alebo prostredníctvom stránky cine-max.sk

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.