Ja, Frankenstein (USA 2013)

Frankenstein-posterI, Frankenstein
93 minút
Scenár a réžia: Stuart Beattie. Kamera: Ross Emery. Strih: Marcus D´Arcy. Hudba: Reinhold Heil, Johnny Klimek. Hrajú: Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski, Bill Nighy, Miranda Ottová, Jai Courtney, Socratis Otto, Aden Young, Caitlin Staseyová, Mahesh Jadu, Steve Mouzakis a ďalší.
Premiéra: 30. január 2014
V zime v roku 1795 stvoril šialený doktor Victor Frankenstein (Aden Young) monštrum, ktorému sa podarilo prežiť až do dnešnej doby. Nesmrteľný Adam (Aaron Eckhart) blúdi mestom, v ktorom proti sebe bojujú démoni a chrliči o osud ľudstva. Démoni, ktorých vedie tajomný princ Naberius (Bill Nighy), sa usilujú odhaliť tajomstvo Adamovho stvorenia, aby ho mohli zneužiť na zničenie celého ľudstva. Proti démonom stoja chrliči na čele s kráľovnou Leonore (Miranda Ottová). Tí sa snažia Adama ochrániť za akúkoľvek cenu. Adam si začne uvedomovať, že je kľúčom k ovládnutiu celého sveta, a preto sa musí rozhodnúť, na ktorú stranu sa pridá... Akčný fantasy film od tvorcov série Underworld vznikol podľa komiksovej predlohy Kevina Greviouxa.
FOTO: MAGIC BOX SLOVAKIA

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.