Karel (Česko, 2020)

KarelKarel
Dokumentárny, 133 minút
Réžia: Olga Malířová Špátová. Scenár: Olga Malířová Špátová. Kamera: Olga Malířová Špátová. Strih: Šárka Sklenářová. Hrajú: Karel Gott, Ivana Gottová, Charlotte Ella Gottová, Nelly Sofie Gottová, Ladislav Štaidl, Jiří Suchý, Marta Kubišová, Eva Pilarová, Karel Svoboda (a.z.), Jiří Štaidl (a.z.), Felix Slováček (a.z.), Jitka Zelenková (a.z.)
Slovenská premiéra: 11. novembra 2021
Film Karel nie je a ani nemá byť prehliadkou nespornej slávy Karla Gotta, jeho speváckeho talentu a úspechov. Režisérka Olga Malířová Špátová vstúpila so svojou kamerou tam, kde sa sláva končí a kde sa z fenomenálneho Zlatého slávika Karla Gotta stáva iba Karel – nadšený maliar, milujúci manžel a otec. Tvorcovia totiž zachytili Karla Gotta nielen pri jeho vystúpeniach a stretnutiach s fanúšikmi, ale predovšetkým v jeho domácom prostredí. Či už v Prahe, na chalupe alebo v dedinke, kde trávil detstvo. Spevák sa vo filme vydáva na miesta, ktoré zohrali v jeho živote dôležitú úlohu. Odhaľuje neznáme zákulisia koncertov, svoj život s rodinou a súkromie, ktoré sa inak snaží s pokorou a láskou chrániť. Na divákov tak čaká autentický a jedinečný filmový portrét, plný nečakaných spomienok.
Foto: Bontonfilm SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.