Kiná Cinemax otvoria 10. decembra a ponúknu viacero horúcich noviniek

Cinemaxlogo resizeMaximálny filmový zážitok si budú môcť diváci a diváčky vychutnať v kinách Cinemax znova od 10. decembra. Za dodržania všetkých bezpečnostných opatrení sa najväčšia sieť kín rozhodla otvoriť všetky prevádzky a v programe ponúkne viacero očakávaných titulov.

Dáta zo Slovenska i zahraničia dokazujú, že kiná sa od začiatku pandémie ani raz nestali ohniskom nákazy a pri dodržiavaní základných opatrení ponúkajú bezpečný priestor pre trávenie voľného času. Pri vstupe do každého z kín Cinemax nájdu návštevníci a návštevníčky bezkontaktné dávkovače dezinfekcie, Nightlife resizeinformácie o rozostupoch ich budú čakať na zemi a zamestnancov kina budú chrániť rukavice aj plastové štíty. Kapacita kinosál bude obmedzená na 50 % a vetranie v každej z nich bude naďalej fungovať na princípe vonkajšej cirkulácie vzduchu – ten z interiéru bude odvádzaný von a namiesto neho bude dovnútra prúdiť čerstvý vonkajší vzduch. Zakázaná bude konzumácia občerstvenia v priestoroch kina a povinnosťou zostane správne nasadené rúško. Vďaka tejto kombinácii opatrení si budú môcť filmoví fanúšikovia a fanúšičky vychutnať svoje obľúbené snímky bez obáv o zdravie seba či svojich blízkych.

V nabitom programe stihne Cinamex do Vianoc uviesť hneď niekoľko mimoriadne zaujímavých filmových noviniek. Hneď po otvorení kiná ponúknu napríklad nemeckú komédiu Nightlife s obľúbeným Prebalikprachov resizehercom Elyasom M´Barekom, aj u nás dobre známym vďaka trilógii Fakjú pán profesor či letnému hitu Príliš dokonalé tajomstvá. Milovníkov akčných filmov poteší aktuálny triler Liama Neesona s názvom Pre balík prachov. Polepšený zlodej, stvárnený práve Neesonom, sa bude snažiť zavesiť svoju kriminálnu kariéru na klinec, čo sa však ukáže byť celkom nebezpečným rozhodnutím.

Týždeň pred Vianocami sa do kín vráti jedna z najobľúbenejších superhrdiniek komiksových zošitov i WonderWoman resizefilmového plátna. Film Wonder Woman 1984 je pokračovaním úspešného blockbusteru z roku 2017, tentoraz bude amazonská princezná Diana v podaní Gal Gadot zachraňovať svet v pestrofarebných 80. rokoch minulého storočia. Detské publikum sa môže tešiť na animovaný film 100 % vlk, v ktorom hlavného hrdinu – syna vlkolačej rodiny – čaká prvá premena na monštrum. Namiesto vlka sa však premení na rozkošného pudlíka a kým zapadne okrúhly mesiac, zažije viac dobrodružstiev, než by si dokázal predstaviť.

Vo vianočnom čase si potom bude môcť publikum vychutnať aj českú komédiu Matky o štvorici žien, Vlk resizektoré zažívajú radosti i starosti rôznych fáz materstva. Kolekciu atraktívnych titulov doplní napríklad aj najnovší film z produkcie animačného štúdia Pixar. V snímke Duša sa bude zosnulý učiteľ hudby snažiť o návrat do svojho pôvodného života zo sveta, v ktorom si duše hľadajú nové osobnosti. Okrem originálnej animácie čaká detské i dospelé publikum množstvo zábavy aj dojatia v kombinácii, akú vie bezkonkurenčne namiešať práve Pixar.

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.