Princezná zakliata v čase (ČR 2020)

Princezna zakliata v casePrincezna zakletá v čase
Fantasy rozprávka, 100 minút
Scenár: Petr Kubík, Lukáš Daniel Pařík, Viktor Krištof. Réžia: Petr Kubík. Kamera: Pavel Kopp. Strih: Matěj Jankovský. Hudba: Lukáš Daniel Pařík, Tomáš Valent. Hrajú: Natalia Germani, Eliška Křenková, Marek Lambora, Simona Zmrzlá, Martin Dejdar, Roman Zach, Martin Písařík, Jan Révai, Terezie Holá, Veronika Freimanová, Jakub Ouvín, Vladimír Polák, Pius Okaba, Magdaléna Malinová, Pavel Richta a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. decembra 2020
Princeznú Ellenu (Natalia Germani) od narodenia sprevádza mocná kliatba, ktorú na ňu uvalila čarodejnica Murien (Simona Zmrzlá). Kliatba sa má naplniť v deň Elleniných dvadsiatych narodením, v čase západu slnka. Avšak vo chvíli, keď zapadajú posledné slnečné lúče a všetko sa zdá na prvý pohľad stratené, princezná zistí, že sa ocitla uzavretá v čase. Vždy, keď sa kliatba naplní, Ellena sa zobudí do dňa svojich dvadsiatych narodenín a je prinútená prežiť celý deň odznova. Ak chce zachrániť svoje kráľovstvo i samu seba, musí v sebe nájsť odvahu a čisté srdce, s ktorými sa rozhodne kliatbu navždy prekonať...
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.