Šťastie je krásna vec (ČR 2020)

Stastie je krasna vecŠtěstí je krásná věc
Komédia, 99 minút
Scenár: Jaroslav Sauer. Réžia: Jiří Diarmaid Novák. Kamera: Petr Hojda. Hudba: René Rypar. Hrajú: Petra Hřebíčková, Karel Zima, Jan Dolanský, Marek Taclík, Ondřej Pavelka, Jiří Ployhar, Zdeněk Godla, Tomáš Jeřábek, Eva Leinweberová, Petr Vaněk, Markéta Hrubešová, Leoš Noha, David Novotný a ďalší.
Slovenská premiéra: 20. augusta 2020
Výhra balíka peňazí v lotérii človeku rozhodne zmení život. Otázka je ako. Čenda (Karel Zima) s Janou (Petra Hřebíčková) to nemajú v živote jednoduché. Obaja sú nezamestnaní, Čenda má dlhy všade, kam sa pozrie, a najčastejšou návštevou u nich doma je exekútor. To všetko však zmení farárom požehnaný tiket do lotérie. Rozprávková výhra 176 miliónov korún im otvára dvere do veľkého sveta neobmedzených možností, ale aj k hromade nových kamarátov, ktorí by si radi z výhry odkrojili poriadny kus. A hoci sa to niektorým podarí a vzťah dvojice sa naruší, nakoniec predsa len zistia, že najväčšou výhrou v živote je láska. Nová česká komédia Šťastie je krásna vec je plná situačného humoru a vypointovaných dialógov. Režisér obsadil do hlavných úloh Petru Hřebíčkovú a Karla Zimu, v ďalších úlohách sa objavia Jan Dolanský, Marek Taclík, Ondřej Pavelka, Jiří Ployhar, Zdeněk Godla, Tomáš Jeřábek, Eva Leinweberová, Petr Vaněk, Markéta Hrubešová, Leoš Noha, David Novotný a ďalší.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.