Febiofest sa usporiada asi na jeseň

Oficiálne stanovisko organizátorov festivalu
Febiologo resizeVzhľadom k aktuálnej situácii týkajúcej sa zvyšujúceho sa počtu osôb infikovaných vírusom COVID-19 a predpokladom jeho ďalšieho šírenia na Slovensku a v Bratislavskom kraji, sme sa rozhodli MFF Febiofest Bratislava2020 v aktuálnom termíne 11. - 17. marec 2020 zrušiť, respektíve presunúť na termín, ktorý spresníme v najbližších týždňoch a mesiacoch. Konáme tak aj v súlade s odporúčaním Magistrátu hlavného mesta Bratislava a Úradu verejného zdravotníctva.

 

„Plne si uvedomujeme našu zodpovednosť voči návštevníkom kín, v ktorých by festival prebiehal, rovnako ako aj voči zahraničným a domácim hosťom. Aj keď je momentálne na Slovensku potvrdený malý počet prípadov, podľa všetkých dostupných informácií oficiálnych úradov je zrejmé, že práve preventívne opatrenia sú v tomto období kľúčové a môžu zabrániť ďalšiemu šíreniu nebezpečného ochorenia. Febiofest, na ktorý sme sa dlho pripravovali a tešili, práve z tohto dôvodu v týchto dňoch neuskutočníme. Toto rozhodnutia sa týka hlavnej časti v Bratislave ako aj v ďalších slovenských mestách. Tých, ktorí si zakúpili cinepassy a jednorázové vstupenky budeme informovať v najbližších dňoch.
Ďakujeme všetkým za pochopenie tohto rozhodnutia, ktoré sa nám neprijíma ľahko a tešíme sa na stretnutie čoskoro.“

 

Organizačný tím MFF Febiofest

 

DODATOK
Na ich Facebookovej stránke si však môžete prečítať:

ZAOSTRENÉ NA NÁHRADNÝ TERMÍN!/SAVE THE DATE!
30. 9. - 4. 10. 2020
Značte si nový termín a vidíme sa na jeseň v kinách

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.