Super maznáčikovia (Čína/SRN/Veľká Británia 2019)

Super-maznacikoviaChong wu lian meng / Pets United
Animovaná dobrodružná komédia, 89 minút
Scenár a réžia: Reinhard Klooss. Strih: Alexander Dittner. Hudba: David Newman. Slovenský dabing: Juraj Kemka, Zuzana Šebová, Jakub Ružička, Pavol Plevčík, Elena Podzámska, René Jankovič, Roman Matisko, Peter Kollárik, Martin Kaprálik, Roman Matisko, Peter Krajčovič, Dušan Szabo, Milan Bahúl, Juraj Predmerský, Martin Zatovič, Romana Orlická, Petra Vajdová, Ľubica Očková Konrádová, Alfréd Swan, Ján Gallovič, Ladislav Konrád, Michal Blaho, Petra Gavláková, Radka Šutláková a ďalší.
Slovenská premiéra: 6. februára 2020
Túlavý pes Roger je rebel, ktorý pomôže každému, kto je v núdzi. Aj tým, že občas uchmatne jedlo rozmaznaným domácim maznáčikom. A tých je v Robo City viac, ako dosť. Robo City je totiž široko ďaleko to najmodernejšie mesto, aké si viete predstaviť. Jeho obyvatelia si žijú šťastne, pretože takmer všetko obstarávajú roboti. Lenže bezstarostné dni sa práve končia. Starosta mesta totiž zošalel. Rozhodol sa všetkých ľudí a aj zvieratá vyhnať a z ich domovov urobiť mesto robotov. Roger si z toho nič nerobí, ale ak chce svoje mesto zachrániť, bude potrebovať pomoc. Síce nerád, ale musí svoje sily spojiť s nebojácnou mačacou dámou Belle, zhýčkaným pudlom Ronaldom, nemotorným mopslíkom Walterom a domácim prasiatkom menom Sophia. K nim sa pridáva robot Bob, ktorý má o koliesko viac, čo z neho robí neuveriteľného dobráka. Táto čudesná partička sa rozhodne zistiť príčinu starostovho pomätenia. Musia sa pokúsiť zachrániť svoje domovy a snáď aj celé mesto... Animované rodinné dobrodružstvo Super maznáčikovia napísal a režíroval Reinhard Klooss, ktorý si divákov získal už svojím filmom Hurá do Afriky!
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.