Detská hra (USA 2019)

Detska-hra2Child´s Play
Horor, 90 minút
Scenár: Tyler Burton Smith. Réžia: Lars Klevberg. Kamera: Brendan Uegama. Strih: Tom Elkins, Julia Wong. Hudba: Bear McCreary. Hrajú: Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, Dabid Lewis, Trent Redekop, Beatrice Kitsos, Ty Consiglio, Carlease Burke, Hannah Drew a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. júla 2019
Andy (Gabriel Bateman) dostane k narodeninám úžasnú hračku, ktorá prekračuje všetky predstavy a fantázie. Najnovší výkrik technológií, funkciami a možnosťami „nabúchaná“ bábika, ktorá dokáže čokoľvek. Už to nie je iba hračka, je to ten najlepší kamarát. Je roztomilá ako obrázok a deťom prináša len nadšenie a šťastie. Andymu a jeho mamičke ale prinesie nová bábika ešte niečo navyše... Hrôzu, des a strach o život. Nikto totiž netuší, že táto bábika je zlá ako všetky peklá sveta, že dokáže zabíjať, že vraždí veľmi rada a navyše s vynaliezavosťou tých najväčších psychopatov. Andy aj jeho mama (Aubrey Plaza) Chuckyho skutočnú podstatu čoskoro spoznajú, pomoci sa však nedočkajú. Takejto pravde totiž nikto neverí. A ak uverí, tak neprežije, aby ju mohol potvrdiť. Ako napríklad sused, ktorého záhadne prešla vlastná kosačka na trávu... Dobrú noc, Andy... Fanúšikovia hororov už to vedia dlho. Na plátna kín sa vracia maniacky vraždiaca bábika Chucky, ikonická postava, filmová legenda a člen popkultúrnej Ligy majstrov, ktorú s ním hrá Terminátor, Rambo, Jason, Freddy Kruger, Darth Vader a ešte pár ďalších. K novému životu priviedli Chuckyho producenti veľmi úspešného hororu TO, stvorili ho pre novú generáciu divákov v súčasnom kontexte všadeprítomných technológií a dali mu hlas Marka Hamilla. Horor Detská hra má rovnaké ambície ako nedávno oživené ikony hororu, a to klaun Pennywise v TO a úspešný návrat Jasona v jesennom hite Halloween.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.