Bella a Sebastián 3: Navždy priateľmi (Francúzsko 2017)

Bella-a-Sebastian-3-Navzdy-priatelmiBelle et Sébastien 3, le dernier chapitre
Rodinný dobrodružný, 97 minút
Scenár: Juliette Sales, Fabien Suarez. Réžia: Clovis Cornillac. Kamera: Thierry Pouget. Strih: Jean-François Elie. Hudba: Armand Amar. Hrajú: Félix Bossuet, Tchéky Karyo, Clovic Cornillac, Thierry Neuvic, Margaux Chatelier, André Penvern, Anne Benoît, Lilou Fogli, Naëlle Thomas, Octave Bossuet, Olivier Bouana a ďalší.
Slovenská premiéra: 31. mája 2018
Od posledného príbehu o priateľstve medzi Bellou a Sebastiánom (Félix Bossuet) prešli už dva roky. Z Belly sa stala medzičasom mama troch rozkošných šteniatok a zo Sebastiána je už veľký chlapec. Pierre a Angelina (Thierry Neuvic, Margaux Chatelier) budú mať čoskoro svadbu a snívajú o novom živote, niekde inde, mimo hôr, čo však Sebastián rázne odmieta. Do hôr však nečakane prichádza Joseph (Clovis Cornillac), bývalý majiteľ Belly, ktorý je skalopevne rozhodnutý získať Bellu späť. Sebastián si uvedomuje, aké nebezpečenstvo Belle a šteniatkam hrozí, a rozhodne sa urobiť všetko preto, aby ich ochránil... Záverečná časť trilógie o priateľstve medzi Sebastiánom a Bellou.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.