Neuveriteľný príbeh o obrovskej hruške (Dánsko 2017)

Neuveritelny-pribeh-O-obrovskej-hruskeDen utrolige historie om den kæmpestore pære
Animovaná rozprávka, 80 minút
Scenár: Bo Hr. Hansen (podľa knižnej predlohy Jakoba Martina Strida). Réžia: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam, Philip Einstein Lipski. Kamera: Niels Grønlykke. Strih: Hans Perk, Anders Sørensen. Hudba: Fridolin T. S. Nordsø. Slovenský dabing: Jakub Janák, Barbora Žilecká, Peter Kočiš, František Kovár, René Jankovič, Andrej Hryc, Štefan Kožka, Miroslav Trnavský, Marián Slovák, Sára Martináková a ďalší.
Slovenská premiéra: 31. mája 2018
V Slnečnom mestečku plynie pokojný život až do chvíle, kým mačička Mica a sloník Sebastian nenájdu v prístave správu vo fľaši. Fľaša je od strateného starostu, ktorý v nej píše, že sa nachádza na tajomnom ostrove a urobil veľký objav. Mica a Sebastian musia podniknúť veľkú výpravu, aby ho zachránili a priviedli domov. Na svojej dobrodružnej ceste dokonca nájdu niečo, čo prinesie ich mestečku veľkú radosť – obrovskú hrušku... Animovaná dobrodružná rozprávka v slovenskom dabingu nie je určená len deťom, ale nudiť sa nebudú ani dospelí. Snímka bola nominovaná na Krištáľového medveďa na Berlinale 2018.
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.