Ant-Man a Wasp (USA 2018)

Ant-Man-a-WaspAnt-Man and the Wasp
Akčný dobrodružný, 109 minút
Scenár: Chris McKenna, Eric Sommers, Paul Rudd, Andrew Barrer, Gabriel Ferrazi (Komiksové predlohy: Stan Lee, Jack Kirby, Larry Lieber). Réžia: Peyton Reed. Kamera: Dante Spinotti. Strih: Dan Lebental, Craig Wood. Hudba: Christophe Beck. Hrajú: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip „T.I.“ Harris, David Dastmalchian, Hannah John Kamen, Abby Ryder-Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Douglas a ďalší.
Slovenská premiéra: 5. júla 2018
Z filmového sveta štúdia Marvel prichádzajú Ant-Man a Wasp v novej kapitole, ktorá predstavuje superhrdinov s úžasnou schopnosťou zmenšovať sa. Po udalostiach vo filme Captain America: Občianska vojna musí Scott Lang (Paul Rudd) čeliť dôsledkom svojich rozhodnutí ako superhrdina, ale aj ako otec. Ledva sa mu podarí nájsť rovnováhu medzi osobným životom a povinnosťami Ant-Mana, objaví sa Hope van Dyneová (Evangeline Lilly) a Dr. Hank Pym (Michael Douglas) s novou neodkladnou misiou. Scott si musí znovu obliecť zmenšovací oblek a naučiť sa bojovať po boku príťažlivej Wasp, aby mohli spoločne odhaliť tajomstvo z minulosti...
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.