Mamma Mia! Here We Go Again (USA 2018)

Mamma-Mia-Here-We-Go-AgainMamma Mia! Here We Go Again
Muzikál, 114 minút
Scenár a réžia: Ol Parker. Kamera: Robert D. Yeoman. Strih: Peter Lambert. Hudba: Anne Dudley, Benny Andersson, Björn Ulvaeus. Hrajú: Amanda Seyfried, Lily James, Meryl Streep, Colin Firth, Poerce Brosnan, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Andy Garcia, Christine Baranski, Julie Walters, Jeremy Irvine, Cher, Hugh Skinner, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Josh Dylan, Naoko Mori, Togo Ogawa, Omid Djalili a ďalší.
Slovenská premiéra: 19. júla 2018
Po desiatich rokoch sa k filmovým divákom vracajú hrdinovia mimoriadne obľúbeného muzikálu Mamma Mia! Tentoraz diváci dokonca dostanú dva v jednom, respektíve – pred ich očami sa odohrajú dva filmové príbehy. V prvom sa snímka vracia do čias, keď bola Donna (Lily James) čerstvou absolventkou univerity. Chce spoznávať svet, ale netuší, že čoskoro sa zoznámi s troma mladými mužmi, spozná jeden polozabudnutý grécky ostrov, a tak sa jej úplne zmení život. Druhý príbeh sa odohráva niekoľko rokov po prequele. Skúsenejšia a múdrejšia Sophie (Amanda Seyfried) plánuje veľkolepé znovuotvorenie rodinného hotela na ostrove Kalokairi. Je tehotná, ale vzťah so Skyom (Dominic Cooper) je značne chaotický a turbulentný, preto sa chce čo najviac dozvedieť o maminej mladosti. Samozrejme, že nechýbajú „zvyčajní podozriví“ – trojica charizmatických otcov – Sam, Harry a Bill (Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård) a Donnine (Meryl Streep) verné kamarátky Tanya (Christine Baranski) a Rosie (Julie Walters). A dokonca sa po prvý raz stretne s babičkou Ruby (Cher). Oba príbehy sa vzájomne prelínajú a prepájajú spolu s piesňami švédskej skupiny ABBA. Billy Anderson sa na pokračovaní podieľal aj ako výkonný producent.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.