Plán úteku 2 (USA 2018)

Plan-uteku-2Escape Plan 2: Hades
Akčný triler, 93 minút
Scenár: Miles Chapman. Réžia: Steven C. Miller. Kamera: Brandon Cox. Strih: Carsten Kurpanek, Vincent Tabaillon. Hudba: The Newton Brothers. Hrajú: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Yiaoming Huang, Jesse Metcalfe, Curtis „50 Cent“ Jackson, Titus Welliver, Jaimes King, Wes Chatham, Ashley Cusato, Baylee Curran, Lydia Hull, Vincent Young, Shea Bucknerm Tyler Jon Olson a ďalší.
Slovenská premiéra: 26. júla 2018
Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na úteku – živí sa totiž testovaním nedostatkov zabezpečovacích systémov vo väzniciach. Uplynulo už niekoľko rokov, odkedy sa stal obeťou zrady a musel siahnuť až na dno svojich síl, aby unikol z neslávne známej presklenej Hrobky. Po tomto úspechu jeho prestíž ešte stúpla, získal množstvo nových zákaziek a teraz čelí novej veľkej výzve. Jeden z členov jeho tímu zmizol a ocitol sa v tajnom technologickom zariadení s príznačným názvom Hádes. Tajomná organizácia v ňom väzní unesené osoby, ktoré disponujú dôležitými informáciami nevyčísliteľnej hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i medzinárodne hľadaní zločinci – nikomu z nich sa zatiaľ nepodarilo dostať sa von. Jediná cesta pre Raya Breslina tak znovu vedie smerom dnu...
Foto: Forum Film


Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.