Matky rebelky: Šťastné a veselé (USA 2017)

Matky-rebelky-Stasnte-a-veseleA Bad Moms Christmas
Komédia, 116 minút
Scenár a réžia: Jon Lucas, Scott Moore. Kamera: Mitchell Amundsen. Strih: JamesThomas. Hudba: Christopher Lennertz. Hrajú: Mila Kunis, Kristen Bell, Christine Baranski, Susan Sarandon, Jay Hernandez, Justin Hartkey, Oona Laurence, Cheryl Hines, Peter Gallagher, David Walton, Phil Pierce, Eanda Sykes a ďalší.
Slovenská premiéra: 23. novembra 2017
Vianoce sú za dverami, čo si uvedomujú predovšetkým ženy. Na ich bedrách totiž vo veľkej miere spočíva nielen nákup darčekov, ale aj príprava domácnosti na najkrajšie sviatky roka. Čo na tom, že ich námahu takmer nikto neocení a stres s únavou nedovolia užiť si Vianoce, ako sa patrí. Tri matky rebelky – Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) a Carla (Kathryn Hahn) majú celého predvianočného zhonu plné zuby a vzbúria sa – žiadne nákupy, žiadne pečenie, žiadne zdobenie! Netušia však, že sa im čoskoro ohlásia hostia, ktorí s ich predstavou sviatkov súhlasiť nebudú – ich vlastné matky... Voľné pokračovanie minuloročnej komédie Matky rebelky opäť rozohráva problematiku rodinných vzťahov, vysmieva sa nášmu úsiliu, aby sme formálne pripravili dokonalé sviatky, ale v skutočnosti zabúdame na ich pravý obsah.
Foto: Forum Film Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.