Wind River (Veľká Británia/Kanada/USA 2017)

Wind River

Wind River
Mysteriózny triler, 107 minút
Scenár a réžia: Taylor Sheridan. Kamera: Ben Richardson. Strih: Gary Roach. Hudba: Nick Cave, Warren Ellis. Hrajú: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Graham Greene, Jon Bernthal, Julia Jones, Gil Birmingham, Kelsey Asbille, Apesanhkwat, Martin Sensmeier, Hugh Dillon, Tantoo Cardinal, Eric Lange a ďalší.
Slovenská premiéra: 16. novembra 2017
Stopár Cory Lambert (Jeremy Renner) objaví uprostred zasneženej wyominskej pustatiny telo zavraždenej indiánskej dievčiny. Vyšetrovanie dostane na starosť začínajúca agentka FBI Jane Banner (Elizabeth Olsen), ktorá do indiánskej rezervácie Wind River prichádza z Las Vegas. Nie je pripravená na drsné podnebie, ale ani na zákonistosti, aké v rezervácii vládnu. Obráti sa na Coryho, aby jej pomohol vyriešiť záhadnú smrť... Minimalistická snímka Taylora Sheridana s doslova mrazivou atmosférou sa vyznačuje nielen vynikajúcim scenárom, ale aj súhrou ostatných zložiek. Za herecký výkon treba najmä pochváliť Jeremyho Rennera (známy je z filmov Captain America či Avengers).
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.