Spievankovo a kráľovná Harmónia (Slovenská republika 2017)

spievankovo70 minút.
Scenár: Mária Podhradská, Richard Čanaky, Lenka Tomešová, Halka Marčeková. Réžia: Diana Novotná. Kamera: Gabi Urbančok. Strih: Vilma Pročková. Hudba: Stanislav Palúch. Účinkujú: Mária Podhradská, Richard Čanaky, Anna Kachutová, Anikó Vargó, Marián Labuda ml., Ady Hajdu, Ivan Vojtek, Lucia Vráblicová, Michal Hudák, Roman Pomajbo, Štefan Skrúcaný, Mária Čírová, Karol Čálik a ďalší.
Slovenská premiéra 12. októbra 2017
Obľúbené hudobné príbehy pre deti sa vracajú na plátna kín v podobe pôvodného rodinného muzikálu. Rozprávkovej krajine Spievankovo vládne dobrosrdečná kráľovná Harmónia. Jej úlohou je zaistiť, aby sa z krajiny nikdy nevytratila hudba, spev a dobrá nálada. Avšak obyvateľom Spievankova sa hudba akosi odcudzila, hudobné nástroje zapadli prachom, spev utíchol, dobrá nálada sa vyparila. Harmónia preto povolá Spievanku a Zahrajka, aby jej pomohli do krajiny prinavrátiť stratenú chuť hrať, spievať a tancovať, a zachránili tak dušu celého Spievankova. Producent filmu Miroslav Čačík odvážne vyhlasuje: „Našou snahou je, aby aj tie najmenšie deti dostávali kvalitnú hudobnú a obrazovú produkciu, pretože to formuje ich estetické, morálne a hodnotové správanie do budúcnosti.“ Ešteže tak.
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.