Esá z pralesa (Francúzsko 2016)

esa z pral esaLes as de la jungle / The Jungle Bunch
97 minút.
Scenár: David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti. Réžia: David Alaux. Animácia: Jean-Christophe Bruneau. Strih: Jean-Christian Tassy. Hudba: Olivier Cussac. V pôvodnom znení účinkujú: Paul Borne, Jean-Philippe Puymartin, Emmanuel Curtil, Pascal Casanova, Alexis Tomassian, Laurent Morteau a ďalší. V slovenskom znení účinkujú: DISTRIBUTÉR NEZVEREJNIL
Slovenská premiéra 5. októbra 2017
Kto povedal, že tuctových digitálne animovaných filmov musí byť presne dvanásť? Pretože digitálne animované filmy sú v slovenských kinách komerčne výnosné bez ohľadu na kvalitu, distributéri nám ich tohto roku nadelia, koľko sa len do nás vojde. Napokon – aká kvalita, veď predsa ide len o zábavu pre decká, tak čo čakáte, Felíniho?! Francúzsky scenárista a režisér David Alaux už v roku 2011 vyrobil pre televíziu sériu Les as de la jungle En Direct aj strednometrážny film Les as de la jungle – Operation banquise. Teraz sa s esami z pralesa odvážne púšťa aj do kín. Pospletal a pozliepal piate cez deviate motívy z úspešnejších animákov. Výsledok je surrealistický: Maurice vyzerá síce ako obyčajný tučniak, ale v hrudi mu bije statočné srdce tigra, veď ho vychovala hrdá a silná tigrica. Jeho snom je, stať sa najlepším bojovníkom kung-fu na svete. To však nebude ľahké, lebo je extrémne nemotorný. S podobne postihnutými priateľmi sa snaží udržiavať v džungli poriadok a spravodlivosť. Jeho protivníkom je zákerný koaliak Igor, ktorý nadovšetko miluje chaos a s armádou hlúpych opíc chce zničiť celú džungľu.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.