Logan Lucky: Miliónová lúpež (USA 2017)

logan luckyLogan Lucky
119 minút.
Scenár: Rebecca Blunt. Réžia: Steven Soderbergh. Kamera: Steven Soderbergh ako Peter Andrews. Strih: Steven Soderbergh ako Mary Ann Bernard. Hudba: David Holmes. Účinkujú: Farrah Mackenzie, Channing Tatum, Jim O'Heir, Riley Keough, Rebecca Koon, Katie Holmes, Boden Johnston, Sutton Johnston, David Denman, Charles Halford, Adam Driver, Seth MacFarlane, Daniel Craig, Hilary Swank a ďalší.
Slovenská premiéra 31. augusta 2017
V ďalšom zo svojich návratov k filmu, ktorý už viac ráz „navždy“ opustil, prináša Steven Soderbergh kriminálnu komédiu z prostredia amerického vidieckeho lumpenproletariátu. Bratia Jimmy a Clyde Loganovci sú protipólom Soderberghových elegantných lupičov-gentlemanov. No práve oni sa rozhodnú ukradnúť 14 miliónov dolárov počas najväčších a najslávnejších amerických automobilových pretekov NASCAR. Soderbergh, ktorý, ako zvyčajne, pod pseudonymami film tiež nasnímal i zostrihal, nakrúcal 35 dní a minul 29 miliónov dolárov. Fanúšikovia sa tešia, kritici sú nadšení. Snímka s pôvodným názvom Logan Lucky sa v Čechách premieta ako Loganovi parťáci.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.