Barry Seal: Nebeský gauner (USA 2017)

barrysealAmerican Made
115 minút.
Scenár: Gary Spinelli. Réžia: Doug Liman. Kamera: César Charlone. Strih: Saar Klein, Andrew Mondshein, Dylan Tichenor. Hudba: Christophe Beck. Účinkujú: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jones Caleb Landry Jones, Jesse Plemons, Lola Kirke, Lara Grice, Kevin L. Johnson, Connor Trinneer, Jed Rees , Benito Martinez, April Billingsley, Mike Pniewski, Mickey Sumner, William Mark McCullough a ďalší.
Slovenská premiéra 24. augusta 2017
Americký kriminálny thriller American Made premenoval slovenský distributér na Barry Seal: Nebeský gauner. Nie že by nám v srdci Európy meno Barry Seal niečo hovorilo. Režisér Doug Liman (Pán a pani Smithovci, Agent bez minulosti, Na hrane zajtrajška) sa opäť spojil s Tomom Cruisom, aby nakrútili príbeh podľa skutočných udalostí, spojených s legendárnym kolumbijským drogovým dílerom, kráľom kokaínu Pablom Escobarom (1949 – 1993). O pilotovi Adlerovi Berrimanovi "Barrym" Sealovi (1939 – 1986), ktorý pracoval pre americké tajné služby, narkobarónov, protidrogovú agentúru – skrátka pre každého, kto platil. Aj pre všetkých naraz. Zaujímavý, rýchly, krátky život. V dokumentárnej dráme Doublecrossed z roku 1991 si Barryho Seala zahral Dennis Hopper a v kriminálnej dráme The Infiltrator (2016) Michael Paré.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.