Veľká oriešková lúpež 2 (Kanada-Južná Kórea-USA 2017)

velkaorieskova2The Nut Job 2: Nutty By Nature
91 minút.
Scenár: Bob Barlen, Cal Brunker, Scott Bindley, Peter Lepeniotis. Réžia: Cal Brunker. Výtvarník: Andrew Woodhouse. Strih: Paul Hunter. Hudba: Heitor Pereira. V pôvodnom znení účinkujú: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Isabela Moner, Peter Stormare, Bobby Cannavale, Bobby Moynihan, Jeff Dunham, Gabriel Iglesias a ďalší. V slovenskom znení účinkujú: distributér nezverejnil.
Slovenská premiéra 24. augusta 2017
Neľútostné kritiky si po celom svete v roku 2014 vyslúžil juhokórejsko-americký animovaný film Veľká oriešková lúpež. Ale rozpočet 42 miliónov dolárov premenil na tržby za vstupenky do svetových kín vo výške 120,8 milióna – a ďalšie milióny prinieslo video. Nebolo možné vyhnúť sa pokračovaniu. Jeho režisér Cal Brunker v roku 2013 debutoval málo úspešným celovečerným animákom Útek z planéty Zem. Mal lepšie recenzie, ale horšie tržby. Príbeh je opäť prostoduchý a neobjavný: Veveričiak Surly a jeho priatelia bojujú proti developerskému plánu starostu mesta Oakton City vybudovať v miestnom parku zábavné centrum. Kritiky zatiaľ nie sú onič lepšie ako v prípade prvej časti, ale milujúci rodičia určite aj tentoraz prinesú do kín dostatok peňazí na to, aby bol argument pre vznik trojky…
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.