Láska stojí za všetko (USA 2017)

laska stoji zaEverything, Everything
96 minút.
Scenár: J. Mills Goodloe. Réžia: Stella Meghie. Kamera: Igor Jadue-Lillo. Strih: Nancy Richardson. Hudba: Ludwig Göransson. Účinkujú: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera, Taylor Hickson, Danube Hermosillo, Dan Payne, Fiona Loewi, Sage Brocklebank, Robert Lawrenson, Peter Benson, Françoise Yip, Farryn VanHumbeck, Marion Eisman, Allison Riley, Valareen Friday a ďalší.
Slovenská premiéra 13. júla 2017
Madeline (Amandla Stenberg) má sedemnásť a veľa číta a díva sa z okna. Nič iné robiť nemôže. Jej narušený imunitný systém totiž nedokáže bojovať s vonkajším svetom, a preto je stále zavretá doma v sterilnej izbe. Spoločnosť jej robia iba matka a ošetrovateľka. Všetko sa zmení v okamihu, keď pred domom v susedstve zaparkuje nákladné auto a vystúpi z neho Olly (Nick Robinson. Keďže sa Madeline nemôže so záhadným novým susedom stretnúť, začnú si posielať emaily. Madeline si čoskoro uvedomí, že život vo večnej izolácii vlastne nie je nijakým životom a naberie odvahu všetko risknúť. Romancu pre staršie dievčatká v roku 2015 s úspechom publikovala americká spisovateľka Nicola Yoon. Do filmovej podoby ju ako svoj druhý celovečerný film adaptovala cenená kanadská režisérka čiernej pleti Stella Meghie. Český názov filmu znie Všechno úplně všechno. I keď kritici neboli filmom ani trochu nadšení, tržby z kín od 19. mája päťnásobne zúročili desaťmiliónový rozpočet.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.