Film Europe Channel vysiela do Holanska a Belgicka

FilmEuropelogo resizeUnikátny prémiový filmový kanál, ktorý ponúka špičku európskej kinematografie, rozširuje od 20. júna svoje vysielanie aj do Holandska a Belgicka. V Beneluxe, Česku a Slovensku navyše poskytne aj službu SVOD.

Film Europe Channel sa tak stáva prvým Quality TV filmovým kanálom na svete, ktorý ponúka výlučne európske filmy v tradičnej lineárnej televíznej forme a zároveň v modernej SVOD distribučnej verzii. Ide o prvú filmovú televíziu, ktorá vznikla vo východnej Európe s vlastnou distribúciou prenikla aj do západnej Európy. Exkluzívnym partnerom Film Europe Channel pre Benelux je spoločnosť M7 Group (www.m7group.eu) s jej distribučnými platformami Canal Digitaal (www.canaldigitaal.nl) a TV Vlaanderen (www.tv-vlaanderen.be).

„Spolupráca s M7 Group je dôkazom dobrého partnerského spojenia a medzinárodnej rezonancie značky Film Europe. Darí sa nám identifikovať kvalitný európsky film skôr ako dostane Zlatú palmu v Cannes. Úspešne uvádzame kvalitné filmy na vlastných filmových prehliadkach, v kinách, do DVD distribúcie a na VOD-platformách a v kvalitných televíziách. Darí sa nám premieňať európske filmové dedičstvo na umelecky hodnotný a obchodne samostatný koncept. A to aj bez prispenia verejných zdrojov. Film Europe je jedinečným start up-om nielen v kontexte európskeho filmu, ale aj  ako nezávislý ekonomický model. Vysoká filmová kvalita už nie je monopolom štátnych festivalov a televízií. Film Europe, Skylink, Canal Digitaal a TV Vlaanderen prinášajú filmovú kvalitu najširšiemu publiku. Film Europe Channel je zároveň výberovou lineárnou SVOD alternatívou k veľkým, ale často nekurátorovaným a neprehľadným gigantickým VOD platformám. Sme iniciatívou zdola a chceme byť dobrým príkladom, ako sa dá v Európe vybudovať kvalitný filmový brand,“  hovorí prezident a CEO Film Europe Media Company, Ivan Hronec.

Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, k tomu dodáva: „Film Europe Channel je v ponuke česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink už niekoľko rokov. Svojim špecifickým obsahom si získal u milovníkov filmového umenia veľkú popularitu. Pevne verím, že rovnako dobre príjmu Film Europe taktiež naši zákazníci v Holandsku a Belgicku. Som veľmi rád, že teraz podstatne rozširujeme okruh divákov Film Europe prostredníctvom našej internetovej videotéky Skylink Live TV (SVOD), ktorá je k dispozícii všetkým zákazníkom Skylinku bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.“

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.