Divoká babská jazda (USA 2017)

divoka babskaRough Night / Rock That Body
101 minút.
Scenár: Lucia Aniello, Paul W. Downs. Réžia: Lucia Aniello. Kamera: Sean Porter. Strih: Craig Alpert. Hudba: Dominic Lewis. Účinkujú: Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoë Kravitz, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Paul W. Downs, Ryan Cooper, Ty Burrell, Demi Moore, Enrique Murciano, Dean Winters, Bob the Drag Queen a ďalší.
Slovenská premiéra 22. júna 2017
Hviezdne obsadený celovečerný filmový debut televíznej producentky, scenáristky, režisérky a príležitostnej herečky Lucie Aniello by chcel nadviazať na divácke úspechy súčasných amerických vulgárnych ženských „komédií“. Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znova stretáva, aby v Miami oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Ako si s týmto fatálnym zvratom poradí dámska zostava na čele so Scarlett Johansson? Americkí recenzenti snímkou vôbec nie sú nadšení – a zdá sa, že diváci s nimi tentoraz súhlasia. V českých kinách má film názov Holky na tahu.
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.