Pád (USA-Maďarsko 2016)

padFallen
91 minút.
Scenár: Michael Arlen Ross, Kathryn Price, Nichole Millard. Réžia: Scott Hicks. Kamera: Alar Kivilo. Strih: Scott Gray. Hudba: Mark Isham. Účinkujú: Hermione Corfield, Addison Timlin, Joely Richardson, Daisy Head, Lola Kirke, Jeremy Irvine, Juliet Aubrey, Sianoa Smit-McPhee, Harrison Gilbertson, Malachi Kirby, Elliot Levey, David Schaal, Leo Suter, Norma Kuhling, Matt Devere a ďalší.
Slovenská premiéra 11. mája 2017
Po miliardových tržbách filmových sérií Twilight Sága a Hry o život sa myšlienkovo a tvorivo impotentná veľkovýrobňa zábavy zvaná Hollywood stále znova a znova snaží uspieť s ďalšími filmovými adaptáciami sérií fantastických románov pre mládež. Zatiaľ bez výraznejšieho úspechu. Americký režisér ugandského pôvodu Scott Hicks (nar. 1953) zažiaril v roku 1996 životopisnou drámou Žiara, ktorá hercovi Geoffreyovi Rushovi vyniesla Oscara. Odvtedy sa márne snaží vrátiť na výslnie. Podarí sa mu to prepisom prvej časti štvordielnej série dievčenských fantasy romancí Lauren Kateovej Anjeli? Film v americko-maďarskej koprodukcii s rozpočtom 40 miliónov dolárov vznikol v Budapešti, premiéru mal vlani, ale do amerických kín sa chystá až v septembri.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.