Strážcovia galaxie 2 (USA 2017)

strazcovia galaxie 2Guardians of the Galaxy Vol. 2
136 minút.
Scenár a réžia: James Gunn. Kamera: Henry Braham. Strih: Fred Raskin, Craig Wood. Hudba: Tyler Bates. Účinkujú: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Elizabeth Ludlow, Miley Cyrus, Rob Zombie, Ving Rhames, Seth Green, Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, David Hasselhoff, Stan Lee a ďalší.
Slovenská premiéra 4. mája 2017
773,3 milióna dolárov utŕžila v roku 2014 prvá adaptácia humoristického sci-fi komiksu vydavateľstva Marvel podľa scenára a v réžii Jamesa Gunna. Nečudo, že mu producenti zverili i pokračovanie. Peter Quill (Chris Pratt), ktorý sám seba nazýva Star Lord, a jeho neobyčajní spoločníci sa vydávajú do hlbín všehomíra, aby už opäť zachraňovali galaxiu a tajomstvo jeho rodičov. Starí nepriatelia sa stávajú novými spojencami, na pomoc prichádzajú ďalšie postavy z univerza štúdia Marvel. Diváci sa môžu tešiť na veľké herecké hviezdy v nečakaných, často aj celkom malých úlohách – a to v neodolateľnom rytme hitov 70. rokov (Electric Light Orchestra, Sweet, Fleetwood Mac, George Harrison, Cat Stevens, David Hasselhoff a ďalší).
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.