Film Všetko alebo má rekordnú návštevnosť

NunezlogoOčakávaný filmový debut Evity Urbaníkovej Všetko alebo nič vyvolal extrémny divácky záujem. Počas premiérového víkendu vypredával kinosály po celom Slovensku a spolu si ho prišlo pozrieť  rekordných 64 931 divákov. Spolu s predpremiérami film doteraz videlo neuveriteľných 68 352 divákov.

Romantická komédia režisérky Marty Ferencovej sa tak stala absolútnou jednotkou v návštevnosti slovenských aj českých filmov v kinách počas otváracieho víkendu. Zároveň sa film dostal do TOP 10 najlepších otváracích víkendov v slovenských kinách a z 8. miesta za sebou zanechal kinohity Fantastické zvery a ich výskyt, všetky diely Harryho Pottera a Hry o život, ako aj animáky Hľadá sa Dory a Tajný život maznáčikov. Film Všetko alebo nič dosiahol veľký úspech aj v Českej republike, kde si ho prišlo pozrieť už takmer 50 000 divákov a stal sa tak číslom jeden aj u našich západných susedov. Už v marci bude film uvedený do kín aj v Poľsku.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.